Eftertankar

Om man kort skall sammanfatta mötet med Man U så kan man säga att Berbatov hade en drömdag på jobbet. Nani som jag varnade innan för gjorde även han en kanonmatch. United vann faktiskt rättvist även om hoppet höjdes när Gerrard satte 2-2 kvitteringen.
Vi gör 2 mål på United borta men spelmässigt är vi Långt ifrån dem.
Jag tror fortfarande att Pool har ett bra lag på g men att det var för tidigt att kräva en seger borta mot united redan nu.
Hodgson satsade ändå friskt och vågade spela osäkra kort som meireles från start vilket jag gillar. Han är aktiv på bänken när det gäller att göra byten som ger effekt. Det kommer att ta några matcher till innan spelarna spelat ihop sig och även hodgsons spelide sätter sig. Många av pools spelare har fortfarande Benitez Defensiva tänk i sig men vi får hoppas att det kan försvinna ju längre in i säsongen vi kommer.
Man man försvaret är dock något som hela pool måste träna en extra timme på innan dom går ut till nästa match Hemma på Anfield när vi tar emot Sunderland. Släpper vi markeringen på Bent som vi släppte Berbatov blir det mål i baken återigen. Undrar om det kommer råda ballongförbud på anfield nästa lördag?
Hepp Hepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0